Maniek Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czy montował ktoś już u siebie klakson (trąbke, fanfare) jakie można spotkać na allegro?? Dużo jest zachodu ze zmianą standardowego klaksonu na trochę bardziej wyrazisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 potrzeba do tego kompresorka fajna rzecz na jakies zloty/spoty ale na codzien bardziej wiocha niz przydatna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Myślę, że nie więcej niż w innych autach. Ja montowałem kiedyś taki w Peugeocie 605 i trzeba było odkręcić jeden reflektor i zderzak, gdyż w zderzaku były zamontowane trąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W Megane II sam klakson zamontowany jest miedzy chlodnica a zderzakiem. Takze zderzak trzeba zdjac. Ale wbrew pozorom, nie ma z tym duzo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ile zajmuje zdjecie zderzaka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Przy dzwonie ułamek sekundy ;-) W MI 2 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W II tak kilkanascie do kilkudziesieciu minut w zaleznosci od dostepnosci narzedzi i zdolnosci manualnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ostatnio grzebałem przy zderzaku bo jakiś $%^##& mi znaczek urwał i musiałem wymienić. Żeby dostać się do klaksony firmowego wystarczy odkręcić górę zderzaka i go odchylić. Ale jak już chcesz założyć inny w to miejsce, to zdjęcie całego ułatwi prace. O ile dobrze pamiętam to u góry są tylko kołki, na dole śruby i uważaj na zatrzaski przy reflektorach. Jak już ściągniesz to porób zdjęcia. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Przednia czesc nadkola tez zdejmij, tam sa sruby. Poza tym tak jak mowi gacek - kolki na gorze i sruby na dole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi