black_candy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 tez jestem za srebrnymi felgami ... :) _________________ Szukasz samochodu ? Zagranica www.mobile.eu Polska www.wroom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 VT by Deqen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 andrzej27r, 1 wyszło ładnie ale drugie nie dodaj tamto 3 co ci przerobiłem :) :-P PS: Mój nick to Deqen a nie Degen :evil: :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ale wy jesteście uparci z tymi felgami z katalogów :-P to co tutaj widać to wygląda jak kołpak. Czasami chwila szukania wystarczy aby znaleźć fele w realu np.: fela z katalogu, bez cieni, itp: a tu fela w realu, z cieniami i czasami pasującą perspektywą: akurat taka trochę brzydka mi się znalazła, ale wystarczy chwilę posiedzieć na googlach image i można znaleźć całkiem ładne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Lukas.s, a szyby jak mogą być? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 w przypadku twojego scenica trochę przesadziłeś z przyciemnieniem, szyby są czarne i matowe, mało realnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Lukas.s, dzięki za porade ale tak jak mówisz koła zimowe zostają w ori kolorze :) mógłby mi ktoś obniżyc auto -40 mm ? bo mysle czy jest sesn taki zawias zakladac ! bo jak to ma prawie nic się nie zmienic na wygladzie to szkoda kase wydawac... PatrykGDA, no wyszło mega dobrze ! taki będzie plan na nast sezon na lato chyba bo miałem koła zmieniać ale widze ze te odpowiednio pomalowane robia robote :) teraz tylko gleby mi trza :) to co jest to jest mniej wiecej -40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 hmm czy to jest -40 to musiałbys pomoerzyć wysokość całkowitą koła to wtedy mniejwiecej mógłbym Ci powiedzieć o ile obniżone jest Twoje auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 bo mysle czy jest sesn taki zawias zakladac ! Ty nie myśl tylko zakładaj :) Ja swoją rzuciłem na dół o 30mm i już jest duża różnica na plus oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 a to moja wizja tyłu mojej Reni, do tego jeszcze dymione tylne kierunki. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Prostokątne końcówki nijak się maja do zaokrąglonych kształtów Scenica. Już lepiej założyć owalna końcówkę i lekko wyciąć zderzak. Kierunków bym nie ruszał, a spoiler całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Spoiler zawsze jest spoko Dymione tylkie kierunki fakt zły pomysł, ale jakbyś na czerwono je podmalował było by lepiej =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kierunki może faktycznie zostawię, widziałem dymione i muszę przyznać że przypadły mi do gustu ;-) , a jeżeli chodzi o końcówkę to raczej zagości na tłumiku mojej Reni, spojler będzie na 100 %. Wizje miałem z tego zdjęcia, podoba mi się jak .... i moja renia musi za niedługo tak wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość killero Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Mam wielką prośbę, czy ktoś z użytkowników mógłby zrobić virtual tuning mojego autka? Chciałbym zobaczyć jakby prezentowała się na felgach 15. Wzór jak na zdjęciu poniżej (mam nadzieję, że kolega z forum nie obrazi się za wykorzystanie jego zdjęcia w tym celu). P.S. orientuje się ktoś jaki to wzór? Z góry wielkie dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 o prosze. tak na szybko robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi