Lukas.s Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 inimeg, jakbyś obciął fotkę w górnej części to wyglądałoby jeszcze bardziej realistycznie, a tak widać że część zdjęcia była obniżana :-P To taki typowy błąd początkujących amatorów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inimeg Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 To byłą tylko mała zabawa i sprawdzenie swoich możliwości w Photoshopie . Nie brałem tego na poważnie. Może i jest parę błędów ale i tak jestem z siebie zadowolony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Przeglądając fotki z tematu przypomniała mi się dawna wizja Scenica, którą wykonałem w Photoshopie. Oryginał: Virtual: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawrych Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Witam chciałbym pokazać projekt mojej meganki Przed Po Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Gawrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ohydnie wygląda z tą maską karbonową. Mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dla mnie zawsze taka odstająca od całości czarna maska się kojarzy z "walnął albo wgniótł i nie znalazł nowej pod kolor". Może zbyt dużo widziałem przerdzewiałych szmelców z takimi "matowymi" elementami żeby to do mnie trafiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawrych Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 A tak lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zdecydowanie Tylko zanim to wprowadzisz w życie (obniżenie)to przeprowadź się w okolice autostrad, ponieważ na PL drogach co raz będziesz się zawieszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Big_Mac_ Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 IMHO lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawrych Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Nie takak gleba to nie wchodzi w gre jeździłem honda to 3 razy wymianiałem miske. Ta meganka idzie teraz na sprzedaż więc nie będzie już robiona lecz będzie 2-ga megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ja bym wolał zderzak od rs-a, ten zwęża optycznie auto, ale i tak nie jest źle. Gleby się nie bój, ja czasami wydech przeciągnę po krawężniku, ale problemów nigdy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gawrych jeżeli chcesz obniżać megane to zapraszam tu naglebie.pl i wszystkiego się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Przeniesiono scalono z juz istniejącym Witam proszę Umieszczajcie tu swoje prace, prace znalezione w necie, pytania dotyczace VT oraz prośby o wykonanie jakichś VT. Pamietajcie żeby zdjęcia wrzucane tutaj były w dobrej rozdzielczości. Pozdrawiam. Przykład Nie każdy nowy pomysł nowego uzytkownika musi okazać się nowym na forum, zazwyczaj już wcześniej ktoś na taki pomysł wpadł i tematy istnieją. Dlatego jest regulaminem zalecane sprawdzenie, nim nowy temat zakładamy. Dodano: 10 kwi 2012 - 15:08 Jeśli ktoś by chciał wirtualnie ztuningować auto proszę o zdjęcia postaram się zrobić VT jak najlepiej umiem Edytowane 27 Marca 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 kolego looknij na moje www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ładna megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi