kbarann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 no faktycznie kto się nie zna nie widzi różnic... a jest parę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 no ja widze tylko czarne boki i coś chyba z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 no to teraz jest wersja oryginał + VT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 zgadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 sergiu83, mało zgadłes daj dziecku zajdzie więcej różnic :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 sergiu83, jakie czarne boki, to cień drzewa i ciut, no może pół ciuta niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 znaczek dołożył pawelp2008, no chyba że masz dysze mgłowe, co to hit 2009 jest [ Dodano: 2009-06-03, 15:04 ] pawelp2008, no w sensie bok szyby, słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 dach ma inny kolor od całości i malowanie jest rozpoczęte od poziomu szyb, obniżony, poprawiony spojler z koloru brudnoszaro-czarnego na kolor nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 poprawiony spojler z koloru brudnoszaro-czarnego na kolor nadwozia to nie jest VT :-P tylko zwykłe pomalowanie. jak ktoś sobie lusterka walnie w kolor nadwozia to też jest VT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 wiem, co nie zmienia faktu że nie jest to VT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wszystko ok, ale znaczka bym nie wywalił. Zamiast tego bym pomyślał nad zderzakiem od coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A hokejka tyż zmieniła kolor ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 jak rozjaśnicie trochę monitory to ukaże wam się skromna siateczka w grilu Zwijcie to jak chcecie, miały być drobne zmiany narzucone przez kbarann'a i są [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-06-04, 00:12 ] To ja też narzucę swoje zmiany i cały temat przenoszę w miejsce, które już dawno jest na forum na takie eksperymenty, a jest równolegle do tego, w tym samym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Lukas.s, dokładnie zmiany miały być kosmetyczne bo taki projekt powstaje dla auta... wielkich zderzaków, i felg 20" montować nie będę a projekt lucasa spowodował że wiem jak to może wygladać... jeszcze z jedno bądź dwa zdjęcia poproszę go o poprawki bo nadal męczy mnie dach czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 To moze teraz ja cos pokaze;) TV by Lukas ale mojej Megi PRZED: PO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi