waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 rambolipamboli, a czemu miałeś taki mały moment w serii??? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 No wlasnie nie wiem gosc mi mowil ze nieszczelnosc jest gdzies zdziwil mnie troche bo auto wolno nie jezdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A zmieniałeś coś poza wirusem, czy pojechałeś +35 KM na serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 ja mam po wirusie o 6koników mniej ale za to 350Nm. Przed modzeniem miałem większy moment niż u Ciebie po... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 nic nie bylo zmieniane no ewentualnie rozrzad 4k temui auto naprawde fajnie jezdzilo az sie zdziwilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 rambolipamboli, jak możesz to wklej wykres,pooglądamy.Może coś żle zczytałeś...przecież te 270Nm powinieneś mieć w serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 waldek708, , wiem wlasnie ja liczylem na moment w granicach 330-340 a tu :| .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 rambolipamboli, no to jeżeli Ci w tej chwili autko fajnie jeżdzi to po naprawie turbawki będzie po prostu...LATAĆ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 waldek708, domyslam sie tylko wlasnie chcialem zasiegnac rady czy komus sie to zdarzylo ? gdzie mozna to zrobic i ile taka naprawa kosztuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 rambolipamboli, myślę,że DrNo Ci pomoże.Też modził swoje autko i myślę,że wie gdzie Cię z tym problemem wysłać. [Czemu mnie ciągle przekręcacie?! Jestem DrNO, a nie DrNo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 oto i wykres wrzuce jutro lepszy tylko zeskanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 DrNO wiesz moze jak rozwiazac moj problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 To zależy gdzie jest nieszczelność. Czy na jakiejś rurze, uszczelce, na mocowaniu turbo, czy na korpusie. W tym ostatnim wypadku wymiana turba :/ Mechanik coś więcej wspomniał? Mówił jakie ciśnienie odczytuje z sondy? BTW, nieszczelność w układzie turbiny łatwo znaleźć, bo pluje tam olejem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambolipamboli Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 on cos mowil ze slyszal ze cos tam syczy z pod maski :D ale ja niczego nie slyszalem i wedlug niego turbo jest ok tylko jakas uszczelka albo rurka a czy jest taka mozliwosc ze az o tyle moment spadl ? . ile moze kosztowac wymiana takiej uszczelki czy tez rurki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Drogo :D u mnie rura IC>EGR... 450zł, samej uszczelki nie kupisz ;P a mam ją lekko uszkodzoną. Co do momentu, mnie raz spadła rzeczona powyżej rura, źle zamontowałem wcześniej, auto przestaje przyspieszać... Moment obrotowy spadł mi wtedy z 200Nm na jakieś 50Nm :D Możemy się kiedyś spotkać i sprawdzi się, gdzie ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi