isweb Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam jak w temacie. Zaparkowałem niestety chyba na czyimś miejscu co mnie kosztowało tylną szybą. Szyba została wymieniona ale jak otwieram bagażnik to słyszę jeszcze jakieś drobinki szkła. Moje pytanie jest czy wiecie jak się dostać do środka? Na myśl mi przychodzi np. wymontowanie światła ale wole się zapytać zanim zacznę wynotowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meg10 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 witam do tylniej klapy tak ?? szczerze to wiem tylko tyle co z instrukcji ale jak sie dostaniesz to możesz spróbować kompresorem wydmuchać, czy pomoże to nie wiem ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 isweb, zdejmij tapicerkę po wewnętrznej stronie klapy. Jak znam życie jest montowana na zaczepy. Jak złapiesz i pociągniesz (tylko z wyczuciem - najlepiej jak najbliżej samych zaczepów) to powinna puścić. Postaraj się tylko nie popsuć zaczepów (bo to pewnie są plastikowe - czyt. delikatne). PS: w którym miejscu we Wrocławiu mieszkają tak życzliwi sąsiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isweb Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udało się. Wymontowałem wszystkie plastiki i odkurzyłem od środka drzwi. Jedynie to straciłem jeden plastikowy zaczem (Nie wieci czy da się coś takiego zakupić?). Co do życzliwości mieszkańców to dzielnica Śródmieście ulica Górnickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lineumaciel Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Spinki, klipsy itp możesz kupić w inter-cars lub innym większym sklepie z częściami. Pytaj się o spinki z firmy romix, tu masz adres ich strony www.romix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi