kassan Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, Ostatnio moja Megi bardzo mnie zadziwiła, gdyż dowiedziałęm się ze w wyposażeniu są również składane lusterka. Raz złożyły się po wyjściu z auta (system HF) a drugi raz jak wróciłem po pracy i bylem mile zaskoczony ze ladnie byly zlozone. I to tylko te dwa razy kiedy mechanizm zadzialal. Od czego jest to zalezne, czy jest moze jakis przelacznik zeby je uruchomic, czy ma na to wplyw HF? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Pierwszy raz słyszę,żeby skladały się bez ingerencji użytkownika w pokrętło do regulacji. Automatycznie skladające sięlusterka po zamknięciu auta wypasione peugeoty mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassan Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Pierwszy raz słyszę,żeby skladały się bez ingerencji użytkownika w pokrętło do regulacji.. Ahaaa!! A to jak wtedy zaingerować w pokrętło żeby się lusterka złożyły? Nie mogę tego nigdzie znaleźć w instrukcji... :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Składanie lusterek włącza się pokretłem od ustawiana lusterek przekręcasz je na dól tam jest taki znaczek i wtedy lusterka się składają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassan Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Juz mam, dzieki za pomoc, rzeczywiście trzeba przekręcić galką w dół, wtedy lusterka sie składają A jak sie przekręci z powrotem w góre - to sie rozkładają :( Ciekawe czym jeszcze moja Megi mnie milo zaskoczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Życzę aby zaskakiwał Cię jedynie miłymi niespodziankami chociaż jak znam życie i nowe megi to zazwyczaj lubią zaskakiwać raczej tymi mniej miłymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi