Prezes Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 K1LL3R, Dobrze. Teraz sprzedaj to co pozostało w całości za 2,5 - 3 tys. i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 4130zł (70% wartości auta) Ha kolego jak za taka szkode tyle kasy to nic tylko tluc auta sluchaj teraz do wyboru 2 opcje:1. Teraz sprzedaj to co pozostało w całości za 2,5 - 3 tys.2. naprawiasz swoje auto bedzie to koszt max 2000zl i jestes 2k do przodu :Ppogratulowac kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie wiem kto, nie wiem gdzie, ale trafiło się, szkoda chyba za mała na AC. Zarysowana listwa, wgięte drzwi :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Miałem nauczkę- nie dawaj siostrze samochodu (rozbiła 1szą meganke). Wczoraj dałem, a oto efekt: Ręce mi opadły. Listwa już zamówiona,na tygodniu zderzak idzie do renowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 [przeniesiono] Dwa dni temu dość niefortunnie i bezsensownie wgniotłem sobie lewy przedni błotnik. Lekko uszkodzony jest również zderzak (w miejscu mocowania z błotnikiem) i nadkole. Po wstępnych oględzinach przez blacharzy koszt naprawy waha się między 500zł (nic nie wymieniam, błotnik wyklepywany), przez 900zł (błotnik wymieniony na używany), po min. 2000zł (autoryzowany serwis i wszystko wymieniane na nowe). Ostatnia opcja odpada oczywiście. Tak się jednak zastanawiam czy wyklepywać ten błotnik czy jednak może lepiej wymienić? Chciałbym to zrobić jak najtaniej, ale z drugiej strony dobrze. A może samu kupić używany i dostarczyć lakiernikowi? Wyszłoby pewnie taniej. I tutaj drugie pytanie czy w tym przypadku mogą być również błotniki z ph. I, ewentualnie coupe itd.? >>Full<< Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 widzę masz taki sam kolorek jak u mnie nie polecam klepania tego bo akurat w tym miejscu jest bardzo wszystko widoczne, najmniejsze wgnioty czy ryska - wszystko się odrazu rzuca w oczy. Jestem zdania, ze jak juz coś robić to raz a dobrze.Osobiscie bym się czaił na jakieś używki w okazyjnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 I tutaj drugie pytanie czy w tym przypadku mogą być również błotniki z ph. I, ewentualnie coupe itd.? Z ph I nie pasuje, spójrz sam na przody tych samochodów. Jedynie z coupe ph II. Ja bym luknęła na jakieś szroty i może znalazłoby się coś w Twoim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 nie polecam klepania tego bo akurat w tym miejscu jest bardzo wszystko widoczne, najmniejsze wgnioty czy ryska - wszystko się odrazu rzuca w oczy No właśnie, chciałbym uniknąć fuszery, ale z drugiej strony nie takie rzeczy się wyklepuje. Może ma ktoś jakieś doświadczenie w tym względzie? może znalazłoby się coś w Twoim kolorze. Myślisz? Ale i tak pewnie odcień będzie inny i bez lakierowania się nie obędzie. Dopiero w czwartek jestem umówiony z rzeczoznawcą więc do tego czasu mam jeszcze chwilę na przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajbek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Akkon, a może znajdziesz na szrocie lub allegro w dobrym stanie w tym samym kolorze, wtedy będzie najtaniej. Do tego dojdzie tylko koszt wymiany, chyba że sam wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a może znajdziesz na szrocie lub allegro w dobrym stanie w tym samym kolorze raczej wątpie bo to bardzo rzadki kolor, aczkolwiek może bedziesz miał takie szczęści, że sie trafi. No właśnie, chciałbym uniknąć fuszery, ale z drugiej strony nie takie rzeczy się wyklepuje miałem tak pojechaną prawą strone dokładnie w tym samym miejscu tylko dużo delikatniej. Po wyklepaniu bylo niby wszystko równo ale jednak rzucało sie w oczy. Także z własnego doświadczenia powiem Ci że warto wymienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 raczej wątpie bo to bardzo rzadki kolor, aczkolwiek może bedziesz miał takie szczęści, że sie trafi. Przeważnie to jest tak, że jak się szuka pod kolor, to wszystkie są rzadkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Aine, ale ten jest wyjątkowo rzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkorba Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 moja megi a Ja calo wyszedlem z niej na szczescie http://wstaw.org/p/71cf/ http://wstaw.org/p/71cd/ http://wstaw.org/p/71cb/ http://wstaw.org/p/71cc/ http://wstaw.org/p/71c9/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 no to ładnie Cię zawinęło. Napisz jak to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkorba Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 niejestem pewnien ale chyba mi opona zeszla z felgi i odrazu sie kolo zerwalo po kilku manewrach odbilem sie od jednego drzewa i o 180 mnie obrucilo uderzajac w drugie drzewo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi