rav85 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Sprawdź czy przy sterowaniu szyb kierowcy nie masz wciśniętej blokady tylnych drzwi (blokada aby dzieci nie otworzyły drzwi bez twojej wiedzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 niestety ten przycisk nie działa. są jeszcze jakieś inne możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 piotrek1388, Na początek wyjaśnij ten wyraz - " nie ogwieraja się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 od środka nie da się odtworzyć tylnych drzwi jak od zewnątrz się otwierają to pewnie blokada rodzicielska włączona. przycisk nie działa więc zapewne włączone na stałe. chyba, że wcześniej działało normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 kabel był urwany w drzwiach. ( chyba z 3) i temu nie działało. Ma ktoś może schemat jak to powinno wyglądać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2338 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 koledzy maja racje sprawdź rodzicielski przycisk w drzwiach kierowcy.musi działac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 działa. Padłączyłem kable w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka94 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam, u mnie pojawił się następujący problem : podczas jazdy włączyłem blokadę dziecięcą przyciskiem (wszystko ładnie się zaryglowało). Po zakończeniu podróży kliknąłem w przełącznik i ku mojemu zdziwieniu otworzyły się tylko tylne lewe drzwi. Prawych się nie da otworzyć od środka. Ktoś wie co mogło się stać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ktoś wie co mogło się stać ? Np zaśniedziałą kostka jest w drzwiach. Można się pobawić przyciskiem blokady rodzicielskiej. Sam miałem kiedyś podobnie z blokadą i u mnie pomogło otworzenie drzwi klamką zewnętrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka94 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Chodzi Ci o tą kostkę przy przycisku blokady ? wyglądała na całą. Jutro wpsikam tam jakiegoś kontatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie, o kostkę przy drzwiach wychodzącą ze słupka B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi