Ojinau Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 a ta megana w czachy to autko SpecPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 megana w czachy Tak od siebie dodam, że ta tabliczka, żółta co wisi nad autkiem mówi o tym aby tam nie parkować, bo to droga p.pożarowa Autko stoi w tym miejscu już drugi dzionek z przerwą nocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 I kolejna porcja wrzutów: 1. Pojazd jednego z kandydatów na moich klientów-facet dużo gada a nic nie kupuje za to samochód ma jedyny w swoim rodzaju, rzadko spotykany model, po prostu nie mogłem sobie odmówić przyjemności zrobienia mu zdjęcia: 2. Przeróbka UAZa 452, swego czasu jegomość ów miał podobnie podrasowanego UAZa 469B, z oryginału pozostało wówczas tylko nadwozie, silnik to było jakieś V8, tutaj jest podobnie: 3.A co powiecie na zachowanego w takim stanie Golfa I? 4. Stojący po sąsiedzku z Clio mamusi Mercedes W113 Pagoda z 1966r. (w stanie do remontu), wersja europejska ale na kalifornijskich numerach rejestracyjnych: 5. Śliczny Volkswagen Transporter T2 wczesna wersja (niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia od frontu): 6. Audi S5, niby nic ale rejestracja prawie trafiona :P: 7. A na koniec Ford Taunus: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dzisiaj, auto już niezbyt często spotykane na drogach. Ten egzemplarz ma już zółte tablice i jest w stanie idealnym. Dość często parkuje pod moim blokiem a po numerach pochodzi z Bemowa. Dodam, że dźwięk wydaje niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a tu foto jakiegoś dziwnego Audi, mówią że jest szybkie, jednak moje dCi dało sobie z nim radę ;) A i żółta Meganka dla tych, którzy nie maja prawka a znają się na samochodach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no to i ja coś dodam. wracałem dziś do domu i spotkałem takie o to cudo. rozmawiałem z właścicielem i twierdził że gdybym swoją megi sprzedał za 13tys zł i dołożył 800 dolarów to bym sobie mógł takiego sprowadzić ze stanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 powrót do przy- i przeszłości ahhh co to był za film, no i ten DeLorean DMC-12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fotka zrobione kilka lat temu w Turcji. Widzieliście taka skodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A to takie starsze Porsche, facet jezdzi nim co dzień do pracy :-> [924/944] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Mercedes zaobserwowany w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 A mi się znowu kilka uzbierało :D : 1. Jakieś śmieszne maleńkie Daihatsu bez dachu (na pewno nie na mój rozmiar): 2. Volvo Amazon B18F z 1962r. (moje niegdysiejsze marzenie, najchętniej B20F ale takiego też bym chętnie przygarnął :D ): 3. Firmowy sąsiad budujący takie sprzęty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wania1 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 skoro tak to ja też się pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien256 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ah Zil 131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A co powiecie na to: Nissan GT-R (na bydgoskich blachach) bliższego ujęcia nie dałem rady zrobić bo byłem w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wania1 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 z tego co mi wiadomo to prawdopodobnie najszybszy seryjnie produkowany prześcignoł wszystkie na torach nawet porsche gt3 czy coś takiego na tvn turbo ostatnio pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi