Lukas.s Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Jedyny Koenigsegg CCR jest lepszy od niego Co do GT-R'a to parę miesięcy słyszałem o jeszcze jednym w Polsce, czarnym, prawdziwe rodzynki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ta bestia w najtańszej odmianie kosztuje 325 tyś. zł. Ale przyśpieszenie jak w "ścigaczu" 3.5 sekundy do setki, prawie 320 km/h prędkości max. oczywiście ograniczanej elektronicznie. Tak na pewno jest jeszcze jedna (o ile nie kilka ) taka bryka na polskich blachach moim zdaniem w nieco ładniejszej wersji black edition. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Lukas.s, czarnego widziałem w Warszawie - piękna sprawa, wyglądem miażdży wszystkie fury (poza moją M ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nowa dostawa: wspomniany sąsiad Jaśniepana: Ciekawy wynalazek: w lusterku wyszło mi najpierw coś znajomego co okazało się być Cadillakiem Caterą, po dokładniejszym przyjrzeniu się wyszło mi że to Omega B na rynek amerykański, jeszcze takiego nie widziałem Mobil clowna urzędującego w przedszkolu młodej w trakcie sobotniego pikniku, na mój gust gość musi mieć nieźle nawalone pod deklem ewentualnie niezły przeciąg w gaciach I taki drobiazg, niestety już coraz popularniejsze się stają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 choć jakoś tragiczna... zoom cyfrowy w użyciu ale to było to http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...evrolet-SSR.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 dziś takie coś upolowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Lewy, Jak to jakie Niewidoczne - widmo Zapomniał wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 O proszę, ta Alfa to rzeczywiście unikat, nie sądziłem, że w ogóle można taką spotkac w Polsce (bo sam fakt produkcji Fiata Ducato pod tą marką jest mi znany). A tutaj niby nic dziwnego, gdyby nie to, że zdjęcie zrobiłem na parkingu pod fabryką Ferrari w Maranello... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 krzychoo, znaczy nie płacą dużo za ręczną robote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 maly1984 to autko mojego sąsiada mieszka nie daleko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1wania1 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 takie fajne biało czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 no to kilka ode mnie: Zabytki spod znaku Mercedesa: Ferrari jakiegoś alkoholika: Jakiś turysta na Karowej, na prawdę trudno było go wyprzedzić Meganką :) No i teraz rzadkość na naszych drogach: 206 sedan no i Meganka oczywiście :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeszcze trochę Mercedesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 corvette C5 convertible na lublinieckiej rejestracji... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi