gs500f Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie, Mysleliscie może o tych obudowach ? moze ktos widzial i powie jak to wyglada w rzeczywisctosci lub ma fotke zalorzonych obudow ? W sklepiku RENAULT 200 zł brutto za 2 szt. ponizej link Chromowane OBUDOWY LUSTEREK BOCZNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tak, myślalem o delikatnym tuningu. miedzy innymi tymi nakładkami oraz osłonach chłodnicy: Niestety cena tych ozdób to prawie 600 zł. Trochę przesada, nie sądzicie? Może ktoś ma namiar na tańszego dostawcę? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 poszukaj na allegro a ceny salonowe są idiotyczne po prostu, ps mam pakiet sportowy założony ale mam do opchnięcia za pół ceny wylot dyfuzora tył-może ktoś chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek25wawa Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam, poszukiwałem na allegro zarówno osłon chłodnicy jak i spojlera pod zderzak i nie mogłem na nic takiego trafić, może ma ktoś link do aukcji z takimi rzeczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.waw Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ja mam te osłony ale założone, fajnie auto wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 wiemy ze wtedy auto fajnie wygląda cichy.waw. Szukamy tu kogoś kto chce je sciągnać i nam je sprezentować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidos Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 założyłem te chromo obudowy lusterek (długo sie wahałem czy aby nie bedzie za wiejsko czarodziejsko) ale efekt jest genialny... w bardziej sprzyjającej aurze pstrykne jakies foto... brałem pod uwage te z allegro ale widzailem tylko doklejane, wiec zrezygnowałem i wzialem oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy.waw Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Liquidos a jakiego masz koloru auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zdjęcia zdjęcia zdjęcia :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganegt Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 wygląda to mniej więcej tak: Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione telefonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidos Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mały poślizg i foto jeszcze nie mam.... autko mam w kolorze czarnym, jest gdzieś w galerii.. co do obudów dostępnych w serwisosalonie to nie wyglądają tak jak te wyżej. Sam chciałem takie jak wyżej ale okazało się ze te z serwisu są 'polerowane' i efekt jeszcze fajnjejszy... wfg mnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a czy nie "gryzie" się trochę z klamkami które masz chyba matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nie gryzie się. Całkiem ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam, Ja mam do sprzedania caly komplet PAKIETU SPORT ( nakladki, spojlery, itp ). Ogloszenie jest na allegro oraz tutuaj na stronie megane.com.pl Ogloszenie na stronie megane.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi