marbol Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Kolejny Scenic http://jeepekcar.otomoto.pl/renault-scenic...-C12052722.html Pozdrawiam Edit: ok, sorki- poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorth Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 marbol, Popraw link. Ta kropka na końcu po html blokuje otwieranie linku, wywala error. :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pizza Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Zewnętrznie chyba ok, wnętrze niezbyt zniszczone (co to są kapitańskie fotele? w promocji dodaje jakieś drewniane, czy jak? ). Silnik nie wygląda na pucowany do sprzedaży, mój przy przebiegu 154000km wygląda podobnie, przebieg może być rzeczywisty. Mam tylko wrażenie że cena trochę wysoka, ale chyba jestem poza obiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_c Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kapitańskie fotele to tzn. można nimi kręcić dookoła. Ostatnie foto to już chyba nie Scenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbol Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Byłem, oglądałem- szukam dalej :-( Przebieg 230 tys.(tyle na liczniku), wnętrze ok+ (podobało mi się):tapicerka nie zniszczona, plastiki nie powycierane, silnik chodził ładnie-nie był pucowany jak zauważył kol. Pizza. To plusy, a nie wziąłem ze względu na rudą: na nadkolach i progach, na całej długości widoczne pod lakierem purchle. Auto z Danii-może dlatego No na nadkolach to rozumiem bo widywałem takie. O fotele kapitanskie już nie pytałem No i jeszcze z przodu mała "obcierka" parkingowa (ślad na masce+lekkie przesunięcie zderzaka) Być może auto nawet nie bylo bite, bo szczeliny i odcienie lakieru były ok ale fachowcem to ja nie jestem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts