pawelha Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam Mam problem z sworzniem wahacza. chodzi o to ze musze go wymienic a nie moge znalezc odpowiedniego. Wszedzie gdzie szukałem sa dostepne z otworami na sruby w odstepuie bodajze 45mm a u mnie ten rozstaw to ok 73mm. Czy ktos ma cos podobnego i gdzie mozna taki sworzen dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 A skąd Ci się wziął taki rozstaw śrub? Z tego co widzę, w różnych sklepach internetowych to przynajmniej we wszystkich Scenicach I jest taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelha Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 no własnie a u mnie jest inny i nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vivaldi Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 może chodzi o same otwory większe. Było przejście z ph1 na ph2 i otwory są jak pamiętam z 10mm na 12mm. Tak mam u siebie buda 99r ph1 ale generalnie wszystko do tego auta kupuje od ph2, ze sworzniami też tak było. A tak na marginesie ;-) : pierwsza lepsza aukcja na 73 mm : http://www.allegro.pl/item1010676025_sworz...dt_dti_tdi.html z dopiskiem do 99r ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelha Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 bardzo dziekuje szukałem tez na allegro jakis tydzien dwa temu i nic nie mogłem znalezc jeszcze rez dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts