meganecoupe02 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dziś o 14:03 upolowany Picuch, dał się złapać na wideorejestrator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzisiaj około godziny 21-35 na trasie 79 w Trzebini, wyprzedzałem na moście fajną Megane II CC na rejestracji KCH ***** Nie wiem czy to ktoś z forum czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie wiem czy to ktoś z forum czy nie To po co wpisujesz :lol: Miał choć ramki, naklejkę z forum :) Osobiście co dnia mijam z 5 meganek a czasem więcej ale bez oznaczeń forumowych. Ten temat ma na celu właśnie upolowanie kogoś z forum ale dopiero jak ją/go rozpoznasz to wtedy można uznać za upolowanego. Jak sens zabawy jak nie wiesz kogo spotkałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ale co innego zwykła megane, a co innego to Megi CC. Bo to nie jest często spotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bo to nie jest często spotykane Tym bardziej powinieneś wiedzieć czy to był ktoś z forum... Wpisujemy tylko upolowanych forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dobra, na przyszłość będę wiedział :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dzisiaj w Jeleniej Górze spotkałem srebrne M2 z lepą klubową. Pozdrawiam drivera z wielkopolski (PGN...). Niestety nie pamiętam dokładnie jaki nick był na naklejce, i nie mogę znaleźć na liście użytkowników kto to taki był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 We wtorek upolowany kolega Grymlu nieztety w aucie służbowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) DUSZEK-82 pod UR na Balickiej w Krakowie :P Dodano: 12 maj 2013 - 01:35 Widziane czerwone Megane I z białymi pasami na A4 w kierunku Wrocławia ok godziny 15 posiadające wlepę (chyba, że źle widziałem ;) ) Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez stanleus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 meganecoupe02 przyłapany z uroczą niewiastą w Deichmanie w Arkadii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Tomason upolowany dzisiaj w Jankach na parkingu. Piątka przybita, a samochód bardzo mi się podobał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorrrrr Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Kraków 09.06.13 godzina 14:30(+/-) jechaliśmy od zjazdu autostradowego KAT-KRK ul.Pasternik,Radzikowskiego,Conrada - Megane GT o nr. WPI .... z żółtymi ramkami forum na tablicy rejestracyjnej. PzDr Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Gregorrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 po ponad dwoch latach upolowalem w Knurowie wczoraj w południe czarna megi 2 blachy SGL**** lepy klubowe na każdej szybie plus ramki. pod tesco. czekalem pare minut na kierownika ale bez szans. kto to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 To zamieszczam tutaj aby nie zginęło. Upolowani wczoraj na spacerku w Mielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No no no niezłe trofea :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi