verbea Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Widziałem że megane ma menu na komputerze po polsku. Jak to zrobić czy trzeba podlączać do kompa i zmieniać oprogramowanie czy może tylko wystarczy to jakoś zmienić. w opcjach tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 po polsku jest chyba od 2005 roku i musisz pojechac do firmy ktora sie tym zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jezyk polski mozna wgrac tylko w autach po 2005 r. Z tego co pamietam koszt ok 50 PLN w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yano Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W Tychach ktoś opracował program który umożliwia zmianę menu na polski w megane, za tą zmianę trzeba jednak zapłacić 900 zł. Renault Tychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A po co to sie meczyc i cos kombinowac ? jak w serwisie wgrywaja PL Menu duzo taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 nie mozna wgrac polskiego do m2 ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ale do m2 ph 2 mozna chyba ze autor posta mial na mysl ze za 900 PLN wgrywaja do m2 ph1 ale czy to gra warta siweczki jak ENG jest calkiem wporzadku ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yano Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W autoryzowanym serwisie renault w Tychach pytałem o polskie menu. Z samochodami po 2005 roku nie ma problemu a w samochodach starszych(mój jest z 2004) można wgrać oprogramowanie zrobione przez jakiegoś mechanika ale właśnie za 900 zł. Myślę, że pomysł wgrywania czegoś takiego nie jest najlepszy, jednak możliwość taka istnieje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 jak bedziesz mial jakims cudem plik z polskim jezykiem to podziel sie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 a czy ktos wie czy da sie wgrac jakis mniej barbarzynski jezyk do phI? cos pokroju angielski albo od biedy niemiecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rb_zg Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Języka się nie wgrywa. Jedź do ASO lub do mechanika który ma komputer, to Ci zmieni na angielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łobuz Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 to da rady czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajn Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 witam ja też posiadam MII z 2004 i jak go kupiłem to byłem w serwisie na przeglądzie i chciałem zmienić język na polski niestety powiedzieli że się nie da ,zaproponowali na ang. lub niem. pozostałem przy francuskim ponieważ w instrukcji obsługi wszystkie komunikaty są przetłumaczone z francuskiego na polski,łatwo się do tego przyzwyczaić z początku woziłem ze sobą ów instrukcję ale po trzech miesiącach jest cool pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ph1 - PL nie można wgrać, pozostaje ustawienie na ENG. ph2 - PL można wgrać (w serwisie RP powiedzili mi, że trzeba wysłać całe zegary i robią to podobno tylko w Gdańsku). Trochę to dziwne, ale może faktycznie tak jest. Dla przypomnienia ph2 produkowana jest od 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys566 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Drążę temat dalej czy ktoś może jasno określić czy można ustawić PL menu w megane II 2004r??? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi