hudy1 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dziś w nocy skradziono mi wkłady podgrzewane :evil: :-x .Na alledrogo znalazłem tylko jakieś resztki.Czy ktoś z forumowiczów wie ile takie coś kosztuje?Jutro podzwonię tu i ówdzie.Niemniej wolę już się przespać z tematem :evil: Pod wkładami są chyba jakieś dodatkowe mocowania?Czy ze zdjęć można wywnioskować, czy czeka mnie jeszcze jakaś niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolution1 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 W inter cars jakieś 30 zł, ogrzewane oczywiscie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 50-100 zł a oryginalne znacznie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy1 Napisano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jeszcze jedno pytanko.Lewe lusterko jak zapewne wiecie jest podzielone na dwa pola.Czy nieoryginalne też takie są i czy obraz w nich jest taki jak w oryginałach. Pytam,bo kiedyś buchnęli mi z Opla i obraz w takich zwierciadłach zamiast pomagać przeszkadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nieoryginalne też takie są - tylko musisz zwrócić uwagę bo bywają ciemniejsze szkła i gorzej widać niestety (mi to przeszkadzało, zwłaszcza w nocy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy1 Napisano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 A wewnętrzne mocowania w nich będą, czy trzeba rzeźbić.Czy mógłbyć stwierdzić na podst.fotki czy niczego nie brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Brakuje ramki z zaczepami do zamocowania ale to w kpl. kupisz razem z taśmą przylepną. Oczywiście wkłady z matą grzewczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy1 Napisano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts