karol_w Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam Mam pytanie gdyż spodziewam się dziecka. Czy do Megane II w wersji hatchback uda się zapakować wózek dziecięcy??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszb Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zależy jaki wózek, najlepiej podjedź do sklepu z wózkami wybierzcie taki który wam pasuje i zrób przymiarkę. Ja mam co prawda Meg I ale wózek Jedo Bartatina wchodzi bez żadnych problemów, oczywiście podwozie bez gondoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scar Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mieści się, w zasadzie każdy :) ! Składany "ośmiokołowiec" bez sztuczek, taki duży trójkołowiec bez bocznych kółek, a wielkie to :shock: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grooha Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 mój jedo,tzn małego, nie pamietam teraz modelu ale 3in1, wchodzi idealnie bez ściągania kółek wózka i półki bagażnika,bagażnik stworzony wprost pod ten wózek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Spokojnie mieści się spacerówka chicco tzn 3 w 1. (spacerówka, gondola i fotelik dla dziecka 0-13kg). Do tego mieści mi się łóżeczko turystyczne plus bagaże na 2 tygodnie wakacji. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts