gnerek Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Mam do Was pytanie czy ceny części zamiennych u każdego Dealera Renault są takie same? Czy może się różnią i np. jedno ASO ma większe upusty, lub mniejsze marże lub korzysta z innego magazynu??? Czy jest Wam coś o tym wiadomoi jakie macie doświadczenia? Czy warto dzwonić po kilku serwisach i pytać? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon64x4 Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 w Łodzi (2 salony) ceny sa identyczne - zawsze możesz pytać o "rabacik" - ja zawsze 5-10% dostawałem lub spr aktualne akcje zniżkowe na stronie renault. Jednakże jest u nas sklep zajmujący sie tylko francuzami który kupuje części bezpośrednio z salonu z dużym upustem i odsprzedaje je klientowi końcowemu!! Sam byłem tego świadkiem jak kupowałem filtr powietrza... Powiem szczerze że troche się zdziwiłem. Naturalnie zapytałem o to i usłyszałem: klient jest zadowolony bo ma taniej niż w ASO a ja zawsze też mam jakiś "marny" grosik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawelolsztyn Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 a mozesz podac namiary (adres, telefon, strona www) na ten sklepik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 W Płocku spotkałem się z inną sytuacją. ASO zamówiło część ze sklepu specjalizującego się we francuzach bo sklep był w stanie szybciej załatwić część niż ta by przyszła z Francji. Oczywiście oryginał, w folii Renault ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szymansk Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja ostatnio miałem sytuację, gdy kupowałem w ASO przez allegro filtry i klocki znacznie taniej niz jak zadzwoniłem do tego samego ASO bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts