radeking Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam serdecznie Wczoraj zrobiłem długą trasę swoją megi ok (300 kilosów),po przyjeździe do domu i wypakowaniu bagażu zauważyłem że podłoga w bagażniku po lewej stronie czyli tam gdzie wydech jest bardzo ciepła ,i teraz pytanko czy to normalny objaw,czy osłona termiczna jest za słaba i czy to na dłuższą mete jak będzie takie bardzo ciepłe nie wpłynie na koło zapasowe jakieś kable co tam idą czy sie nie stopią,czy wy też tak macie? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magir Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Normalka - u mnie też tak jest. Co prawda w Scenicu ale jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeking Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 oki dzięki za odpowiedź bo mialem do servisu z tym jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marza0307 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Możliwe, że nastąpiła regeneracja filtru FAP i dlatego tak ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts