plaster Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 _szkoda gadać_ Nie widzę opcji usunięcia postów, więc proszę moderatora o usunięcie tych moich śmieci. Zdaje się, że są nie na temat. Szkoda prądu żeby dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Widzę, że jest tu moda na chwalenie się wysokim. To nie moda, to fakty a Ty najwyraźniej bajki piszesz. Reszta w postach powyżej. udało mi się raz zejść do spalania jakie pokazują katalogi A temat jest "Spalanie przy załączonej klimie". Więc wszyscy zrozumieli, że chodzi o spalanie, jakie się osiąga codziennie ŚREDNIE podczas użytkowania, a nie jak kolego napisałeś w miejscu zacytowanym przeze mnie. Raz to ja miałem 4.4. Ale tak się nie jeździ i z dynamiką to nie ma nic wspólnego. I o raz tu nie chodzi. jeżdżę nie dynamicznie nie jeżdżę dynamicznie Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Widzę, że jest tu moda na chwalenie się wysokim. chyba wręcz przeciwnie ;-) . Poczytaj tematy o spalaniu. Poza tym to nie jest kwestia chwalenia się a wymiany informacji. Choć każdy z tych tematów kończy się prześciganiem się w podawaniu coraz bardziej "rzetelnych i wiarygodnych" ;-) informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Panowie, zaczęły się wycieczki, zamykam temat, żeby nie doszło do rękoczynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi