Xysio64 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Adek4100, ja piszę o tarczach a nie o klockach ;-) klocki kupię Ferodo FDB1409 za 170zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 EURO TECH to koszt około 150 zł za komplet nie za sztuke a w klocki lepiej zainwestować w leprze jak np TRW za około 170 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xysio64 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jak wyżej napisałem Eurotech nie znalazłem do mojego samochodu no a klocki chciałem ferodo ale jak TRW są lepsze to też mogą być cena ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 z doświadczenia, jakieś 2 miesiące temu założyłem TRW tarcze i klocki,2 tyś km. i zaczeły mi bić przy hamowaniu :cry: .Chyba mam pecha,albo problem tkwi gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 kup boscha i będziesz mial spokój, poprzednie były właśnie boscha jako oryginał siedział. ale cena to już ponad 300 zeta. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laps Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam jak w temacie mam zamiar wymienic klocki hamulcowe na przód i mam pytanie bo nie wiem jakie wybrac zalezy mi na jakości i dobrym hamowaniu bez piszczenia. Dodam ze Megane II z 2003 r. 1.9 dci 120 KM proszę o pomoc i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam, czy to prawda, że do meg II na dany silnik jest stosowany tylko jeden układ hamulcowy od początku do końca produkcji modelu? Chcę kupić zestaw na przód tarcze brembo plus klocki ferodo - 382 pln tylko: http://moto.allegro.pl/tarcze-brembo-klock...1281018819.html będzie pasować do meg II, ph II, 2006, 1.6 16v? Cena wydaje się niezła jak za kompletny układ, a obaj producenci także są uznani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Tarcze bedą pasować, klocki najprawdopodobniej nie. Układ Bosch był montowany do 09.2005 a po tym czasie ATE. Klocki mają inny rozmiar. Model FDB1865 albo FDB1866. Jezeli mylę się to prosze mnie poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ja mam megi II z 2004 roku i też mam układ hamulcowy bosch-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi