thomaskce Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kazdy posiadacz MIII badz ScenicaIII powinien zglosic sie do serwisu gdyz Renault wykrylo jakas dziwna usterke kiedy to sprezyny przedniego zawiasu ocieraja sie o jakas oslone. Mozliwe ze bedzie potrzebna wymiana jednej badz dwoch sprezyn jak i przyciecie oslon tak zeby nie ocieraly sie o sprezyny. Dzisiaj oddaje Megi do diagnozy i zobaczymy czy czeka ja operacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jakiego zawiasu ? W drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zawias = zawieszenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 nie no to już jakaś paranoja....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Panowie małe sprostowanie. Na pewno nie każdy użytkownik, jak to napisał thomaskce. Jak na razie byłem z jedną MIII na takowym sprawdzeniu i podcięciu nadkoli bo był na nią OTS. Na drugą jeszcze nie. Cała "naprawa" trwa max 1,5h. Wymagane jest zdjęcie przednich kół i nadkoli. Jeśli nie ma śladów na sprężynach to tylko przycinają nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 nie zmienia to faktu... że nie wzbudza to mojego zaufania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Byłem wezwany do serwisu z tego powodu, ale tylko popatrzyli i nic nie robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 U mnie podczas przegladu to sprawdzali. Nic nie znalezli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 u mnie też sprawdzali i też nic nie znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 U mnie podczas wizyty w ASO aby wymienić mieszki przy odbiorze autka zostałem poinformowany że moje sprężyny zostały sprawdzone ale nie wymagały interwencji i że wszystko jest OK. Została też przyklejona naklejka informująca o przeprowadzeniu OTS. Tylko nie które numery VIN podlegają sprawdzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi