Leszek55 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 W megance z 2004 roku rozpina mi się półoś - 2 razy w ciągu 1/2 roku. Raz krzyżak wyskoczył , skręcił gumę i wskoczył na swoje miejsce . Drugi przypadek : wyciągnął gumę z kielicha i rozsypały się łożyska - igiełki. Zdażenia miały miejsce podczas zjeżdżania na pobocze właśnie prawym kołem. Feralna półoś była wymieniana na początku gdy kupiłem autko . Czy czasem nie różnią się od siebie półosie w zależności od mocy silnika 1,5 dci 60 kW a 74 kW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 mam dokładnie ten sam problem zastanawiam sie nad kupnem całej półośki z przegubami z demontażu ale nie jestem pewien czy się nie różnią w zależności od mocy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Jak ktoś potrzebuje to mam półosie do 1,5 dci... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 a czy ktoś się orientuje jakie konkretnie maja być długości? i do jakiej wersji pasują ? ja posiadam 6 biegową skrzynie i 106 konny silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi