brudijr Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, otóż mam taki problem, zawsze po uruchomieniu silnika z okolic alternatora przez jakieś 15-20 sekund słychać dziwny dźwięk (coś a'la jak byście mieli pęk kluczy i nimi trząsali), nie wiem co to jest i czy jest to groźne dla auta. Za odpowiedź z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 może napinacz dokonuje żywota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Może być też łożysko sprężarki klimatyzacji, u mnie były takie dźwięki. Poszukaj w postach kol. P_r_z_e_m_o, wiele razy wypowiadał się w podobnych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ^ No, dokładnie są rysunki, fotki i różne takie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja stawiam na koło pasowe alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czyli raczej poważnie... ok jutro podjade do mechanika, zobaczymy co mi tam wynajdzie Dzięki, bo pewnie sam bym się nie wybrał tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Brudijr i co wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi