FireParowka Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1098659701 jak w temacie co sądzicie , nadaje się i czy się opłaca ją kupic cb radio TCB-881 ASC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalk83 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Mam takie radyjko w swojej megi już dwa lata i jestem zadowolony. A antenę lepiej kupić sirio ML 145 (jest trochę droższa, ale warto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireParowka Napisano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Pytanie, otóż co sądzicie jeszcze o tym radyjku? http://allegro.pl/item1102357716_tti_tcb_8...ratisy_krk.html Chciał bym wiedziec jakie takie radio ma plusy i minusy, jest to 1 cb radio które mam zamiar kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepper_pl Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Odpuście sobie te TTI. Jak w nich poprawią rf gain to można myśleć ale teraz to katorga z ich wyregulowaniem i sypią się jak nie wiem co (głównie wtyki gruszek ale zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nimrod32 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Mam TTI 880 i antenę sirio ML 145, czasem podłączam President Florida. Jestem zadowolony z tego zestawu. Nie jest zbyt drogi a sprawuje się bardzo dobrze. Nie słyszałem żeby ktokolwiek narzekał na usterkowość tego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiMCIO Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Że gruszki ulegają uszkodzeniu to fakt, wszystkie nowe TTI mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelp2008 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Odpuście sobie te TTI. Jak w nich poprawią rf gain to można myśleć ale teraz to katorga z ich wyregulowaniem a moje nie ma RF Gain 8-) więc nie ma co poprawiać ;-) . Ale by nie robić offtopu, fakt ciężko je wyregulować. Radyjko to TTI 771. Raczej nie polecę tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts