kraulista Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jak moge sprawdzic jego stan? patrzylem dzis i nic nie widzialem... slabo cos to widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jak moge sprawdzic jego stan?jedż chłopie do mechanika...żaden wstyd,że się nie znasz na autkach i nie możesz usterki zdiagnozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jedź do mechanika, ja Ci tego nie wyjaśnię przez forum. Zresztą tak będzie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraulista Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 jechac do mechanika czy na serwis klimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Do mechanika...klima może być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraulista Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dzis dostałem diagnoze od mechanika. Uszkodzenie elektromagnesu sprężarki klimy. naprawa po weekendzie i oczekiwanie 2-3 dni... Masakra. Ktos szybciej w Płocku mi to zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 A masz inne sprzęgło? Jak masz to pogadaj z meganecoupe02, może będzie mógł Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraulista Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 niestety nie mam częsci. meganecoupe podał mi namiary na mechaników ale żaden nie odbiera... ciemna du.a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 kraulista, dzwoń po 18 A jak nie odbiorą, to daj znać, ja zadzwonię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi