thomaskce Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zapalila sie kontrolka usterki poduszki powietrznej no i zwijacz do wymiany. Chodzi o poduszke powietrzna czolowa kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To niech kolega odwiedzi ASO, autko chyba jeszcze na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To niech kolega odwiedzi ASO Nie no, sam zdniagnozowalem usterke i ja zidentyfikowalem Juz tylko czekam na czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zwijacz przy 12tys km? Szybko odmówił współpracy :-/ Oby to był przypadek odosobniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 przebieg to niecale 21tys. Tez mnie to dziwi. Mam nadzieje ze sie nie powtorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 thomaskce, A jakie to ma znaczenie kto zdiagnozował Jak auto na gwarancji to do ASO niechaj robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Prezes, Chodzi mi o to ze juz jestem po wizycie w ASO i teraz czekam na nowy zwijacz. To byl sarkazm z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi