lukasz sobacki Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam, Jak w pytaniu...chcialbym rozebrac przednie reflektory w mojej megane 2004. Sa to normalne standardowe lampy. chodzi mi o to zeby zdjac szklana oslone i dostac sie do srodka bo chcialbym zainstalowac LED-y. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 lukasz sobacki, możesz zapomnieć...nie da się :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Mmmmmmmmm no to lipa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 lukasz sobacki, sprobuj Ja próbowałem,byłem u specy którzy sie tym zajmują i niestety... :-/ Zniszczyłem sobie przez te moje próby tylko klosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Sprobuj???:mrgreen: I lampa pojdzie....ale zobacze moze sie pobawie i sie uda.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonescu Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Kup lampki choinkowe i owiń nimi całe auto. Efekt ten sam. Agro tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jesli tak zrobisz to pewnie tak ale jesli ladnie to zrobisz i dokladnie to nie widze w tym nic zlego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 I przy pierwszej kontroli drogowej tracisz dowód rejestracyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dlaczego niby policja miala by zabrac dowod? Co w takim razie z Audi? Albo z lampami ktore mozna juz gotowe kupic na allegro? Naszczescie nie musze sie o to martwic bo nie mieszkam w Polsce, a tutaj nie zatrzymuja za takie rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dlaczego niby policja miala by zabrac dowod? Bo tak przerobione lampy tracą swoją homologację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Pewnie masz racje, a co z takimi co podczepiaja diody pod zderzaki itp? Tez traca dowod? Bo pamietam ze kiedys sie czepiali spryskiwaczy z diodami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aston76 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Jeżeli diody założone są prawidłowo i posiadają homologację dla lamp do jazdy dziennej to nic się nie traci przy spotkaniu z policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dzieki za odpowiedz ale i tak nie wiem czy sie uda rozebrac te lampy jak powiedzial Waldek 708. Zobaczymy....najwyzej trzeba bedzie nowe kupic a wtedy juz z diodami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikesu Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Jeżeli diody założone są prawidłowo i posiadają homologację dla lamp do jazdy dziennej to nic się nie traci przy spotkaniu z policją. Tak i muszą być odpowiednio zamontowane - w MII jest problem - nie ma takich ledów z homologacją, które uda się poprawnie zamontować (jeden z warunków to odległość bodajże 60cm między reflektorami). Nie ma tyle miejsca w kratkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav85 Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 I co udało się rozkleić reflektor - bo chciałem zrobić to samo z tym że w celu jego wyczyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts