banek84 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam mam dziwny problem odnośnie wyświetlacza z radia . Wyciągnąłem bezpiecznik ( sprawdzałem czy nie są spalone ) i po ich wsadzeniu radio itp. rzeczy się zresetowały i znikło mi podświetlenie . W czym jest problem - kurde dziwne to jest ale nie mam pojęcia jak to naprawić żeby wróciło do normalnego świecenia , teraz słabo widzę co leci w radiu jaka temperatura no i zegarek .. Przed moim wyciąganiem bezpieczników chodziło normalnie mocne pomarańczowe podświetlenie . Pozostałe rzeczy świecą normalnie .. A i mam pytanie czy to normalne że jak włączę światła to komputer też się ściemnia Szukałem na forum ale nie ma tego tematu jest tylko że cały czas świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Kolego po pierwsze popraw post, bo raz piszesz normalnie a raz dużymi literami, nie wiem po co, bo i tak i tak jak ktoś chcę to i tak przeczyta. Co do ściemniania się komputera jak włączysz światła to normalne, a co do radia to posprawdzaj wtyczki w radiu z tyłu no i na wyświetlaczu... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 banek84, sprawdzałeś czy w czasie grzebania w bezpiecznikach nie przestawiłeś pokrętła natężenia podświetlenia wskaźników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banek84 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 a gdzie znajduje się pokrętło od natężenia . To jest te przy przyciskach do opuszczania tylnych szyb z ikonką "żarówki" czy gdzieś w bezpiecznikach . Bo jak kręcę tym od przyciemniania deski i zegarów to działa ale radio i wyświetlacz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Najwyższy czas przeczytać instrukcję. Pokrętło znajduje się naprzeciw lewego kolana kierowcy, obok pokrętła regulacji wysokości świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banek84 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Oki już wszystko oki, słabo łączy z tyłu ekranu kable .. problem naprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi