Arci999 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam!!! Mam taki problem z RM 1,5 dci, 2004 r. Pokazał mi się błąd "Injection a controler" - Błąd wtrysku, ale auto nie straciło na mocy nie kopci czarnym dymem nie dusi, jedyny objaw to że zawsze rano dużej go odpalam tzn jak zawsze palil za 2 obrotem tak teraz go przymuli zapala za 4,5 razem, nie mam pojęcia co to może być modle sie zeby to nie były wtryski, chociaż byłem u znajomego podpiął na komuter pokazało mu że 1 i 2 wtrysk walnięty. Dodam że swiece żarowe wymieniłem była padnieta 1. Dziwi mnie tylko że auto pracuje normalnie, jak ktoś ma jakieś sugestie to prosze o rade. Z góry Dzięki> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 jak ktoś ma jakieś sugestie to prosze o rade. Użyj opcji szukaj, bo temat dokładnie omówiony na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts