pawmaleg Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam,dziś okazało się że mam nieszczelną klimatyzacje i musze wymienić tą długą rurkę z zaworem do nabijania klimy. Mam Renault Megane II 1.9dci z 2004r. i pytanie moje brzmi czy te rurki w dieslu i benzynie różnią się może czymś?orientuje się ktoś?bo jutro wybieram się na giełde a handlarze pewnie będą mówić że niczym się nie różnią a chciałbym uniknąć zwrotów i niepotrzebnego straty czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 pawmaleg, a nie lepiej wymontować swoją i dać specowi do pospawania,zrobi próbę szczelności,zamontujesz i można dalej śmigać. A tak kupisz nie wiadomo co...jak ją sprawdzisz czy pasuje i czy jest dobra na giełdzie?No i koszty pospawania Twojej rurki będę na pewno mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawmaleg Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Znajomy który mi to robi mówił że akurat w tym miejscu nie da sie tego pospawać niestety bo to jest na jakimś łączeniu i będzie i tak uciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts