choke Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam znalazłem takie coś pod zapalniczką w aucie ( tam jest taka luka ) była tam też wtyczka ale gdzieś wyczytałem,że jest ona do poprowadzenia napięcia do podłokietnika, którego nie mam Oto to coś ? I drugie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wygląda jak kabel antenowy do komórki lub itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 to zdecydowanie kabel antenowy do zestawu głośnomówiącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choke Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 też to mam w mojej Megi 2 ph1 razem z uchwytem do tel, jednak nie mogę załapać do jakiego tel ten zestaw pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 walles78, Podeślij zdjęcia rozpracujemy co to za uchwyt ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 krakus_24 oto fotki mojego uchwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 na moje oko to uchwyt do jakiegoś starego modelu nokii - może 3310 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 3310 ? nie ma otworu z tyłu na antenę zewnętrzną To chyba nowsze wejście ładowarki pop-port czy jakoś tak, więc wybór nokii może być duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 3310 ? ... wybór nokii może być duży. no może i duży, ale jakoś nie mogę załapać jaka komórka posiada wejście do anteny od tyłu, no i styki położone w środkowej części podstawy, 3310 nie ma wyjścia na antenę oraz styków na środku, 6210/6310 wyjście na antenę ma ale styki nie na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 jak są styki wsuwane to jakiś siemens bez anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ... to jakiś siemens ... Poszukałem i .... jest to "niby" uchwyt do siemensa C55 / S55 / M55 ale i tak mi coś nie pasi bo wyjścia antenowe są jakby odwrotnie :-/ [ Dodano: 2010-09-02, 07:57 ] nie pasiło więc odezwałem się do FWD odpisali Dear Sir, This is an Audio 2000 cradle for Siemens S65/M65/SP65/CX65/75. Please take a look on our homepage (http://www.FwD-Online.de - downloadcenter) there is a list of all available and planed cradles. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yARO_81 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Jest to uchwyt do telefonu simens S65 , to co zaznaczone to jest od anteny okrągły bolec i zasilanie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 yARO_81 patrz wyżej - napisałem przecież że znalazłem odpowiedź - więc już Ok - spokojnie, naprawdę jest Ok ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 pewne egzemplarze (modele) Renatek wychodziły z fabrycznymi zestawami telefonów razem z telefonami (Nokia, Siemens, Ericsson), jednak po drodze do Ciebie i innych nowych nabywców auta traciły te zestawy z różny dziwny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi