kisand Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Koledzy ,jakim momentem dokręcone są śróby mocowania ramy pomocniczej do nadwozia ?Nie moge tego znaleźć ,a jedna była niedokręcona .Dokręciłem ,ale nie wiem jak mocno trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Myślę, że na czucie coby trzymała zupełnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 na czucie Jest to pojęcie względne, ja mam łapy dosyć mocne i nie chciałbym zerwać połączenia gwintowego (co mi się nie raz udało ) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 kisand, nie zerwiesz, śruby w zawieszeniu są 10.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 są 10.9 Urwałem M12 10.9 ,więc wiem na co mnie stać . To w końcu nikt nie wie jaki ma być moment ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 śruby mocujące kołyskę - przód fi 10 - 6 daN*m - tył fi 12 - 11 daN*m nakrętka ściągu kołyska - podłużnica 9 daN*m śruba ściągu kołyska - podłużnica 3 daN*m Chyba nie pomyliłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Dzieki serdeczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi