krzemyk101 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam,co sądzicie o zmianie orginalnego radia na coś takiego ALPINE IXA-W404R Czy to będzie grało i czy wejdzie do megane II a może ktoś już posiada podobne radio w swojej megi?Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Witam Radio 2 DIN wchodzi bez problemu, gorzej z oryginalnym pilotem sterowania radiem.Zresztą temat był już kilka razy przerabiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Do Alpiny dokupi przecież przejściówkę pod fabrycznego pilota i wyświetlacz. Tylko nie wiem,czy akurat do tego modelu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Czyli jest nawet szansa na to aby działał pilot i wyświetlacz :shock: ?Ja nawet nie myślałem o tym że to będzie działać.A więc skoro tak to chyba się zdecyduje.Apropo ma ktoś już takie radio 2DIN zamontowane w swojej meganie?Możecie pokazać jakieś zdjęcia jak to wygląda w konsoli?Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Tak na szybko poszukałem i chyba interfesju do tego radia nie podepnie. Zobacz w instrukcji,czy wychodzą z niego kable do sterowania pilotem. Ja mam u siebie 1DIN z wysuwanym ekranem,ale powiem Ci,że już mi się ono znudziło. Chociaż dobrze jest czasem jaki filmik w aucie oglądnąć. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi