Gość Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam. Jako że w poprzednim samochodzie miałem łańcuchy śniegowe i ostatniej zimy przydały się kilka razy to i po zmianie samochodu postanowiłem takie łańcuchy nabyć. Zastanawiam się jakiej firmy kupić bo jak zwykle jest różnica w cenie stad moje pytanie jakie łańcuch Wy posiadacie i jak się sprawują. Czy może jakieś się zerwały ? W poprzednim samochodzie miałem chińskie z TUV z promocji w Realu za 37zł :) i muszę powiedzieć że były świetne. (nie zerwały się nawet przy chwilowej prędkości 70km/h (była taka konieczność :) ) Chińskie ze znakiem TUV można kupić za 50-80zł, Kenig od 200 a Pewag od 285zł. Co polecicie ? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ubiegłej zimy można było kupić w sieci Kaufland łańcuchy Dunlop za całkiem dobrą cenę 69pln. Nie odpowiem na to jak się spisywały, bo nie miałem potrzeby ich zakładania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 A gdzieś widziałem takie jakby worki na koła na stronie z oponami srebrny materiał antypoślizgowy czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi