lk73 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jak w temacie. Silnik 1.5 dci miał kilka wersji o różnych mocach. Czy taka informacja (KM lub KW) jest zawarta gdzieś na samochodzie, na naklejce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 cytat Dużo to się z tego nie dowiedziałem :) Wiem, że ósmy znak idetyfikuje model silnika, u mnie jest to "0" (zero). Ale co to znaczy, to już niestety nie wiem. Może ktoś podpowie ? Nie cytujemy w całości posta, jeśli odpowiadamy bezpośrednio pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 zadzwon sobie do serwisu podaj vin i powinni ci podac wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cięcie Nie chcą podawać, dzwoniłem już do kilkunastu serwisów w różnych miastach :-( Regulamin forum jasno mówi o zasadach cytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 jak tak, to pozostaje Ci tylko hamownia :) albo osobista wizyta w serwisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Poszukaj pod maską naklejki z typem silnika, numer zaczyna się od K9K... lub w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Na silniku jest nabity, było gdzieś na forum gdzie znaleźć ten numer. W PHI nie ma za dużego wyboru albo 101 albo 82. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 papiery nie zawsze prawdę mówią. szczególnie te tłumaczone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a co masz wpisane w dowód rejestracyjny, tam jest zawsze informacja o ilości kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 lk73, podjedź na Studzienną osobiście i bez problemu Ci rozkodują VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Pawel Witam ziomala :) . Faktycznie najlepiej będzie podjechać do ASO Renault na Studziennej :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Również witam :) Panowie! Uprzejmości i powitania na PW proszę, odchodzicie od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi