litwag Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam, Mam problem z tylną wycieraczką. Problem polega na tym, że wycieraczka zatrzymuje sie w róznym dowolnym położeniu. Po odpaleniu silnika uruchamia się, wykona parę cykli i zatrzymuje się w róznym położeniu. po uruchomieniu spryskiwacza tylnej szyby wycieraczki nie mozna włączyć aż do nastęopnego uruchomienia silnika. Bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam. Miałem podobne objawy i winę za to ponosił silniczek. Działo się tak do momentu kiedy padł całkowicie. Wymieniłem i jest ok. Tylko zastanawia mnie dlaczego się nie uruchamia jak zadziała spryskiwacz? Może przyczyna leży gdzieś poza "wycieraczką"? Ale radzę sprawdzić silniczek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 a ja z innej beczki się podepnę - jaki rozmiar ma tylna wycieraczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Sprawdź przekaźnik od wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwag Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 tylko powiedz jeszcze gdzie znajduję się ten przekażnik i jak go sprawdzić. pozdrawiam i czekam na informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi