baciuś Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 pamel, pamiętaj, nie daj poznać po sobie że auto Ci się podoba. Megi pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 a powiedzcie bo mam jeszcze jedno pytanie.Dlaczego w niektórych megankach silnik ma takie zabudowanie tak jak tu http://photos02.otomoto.pl/photos/original...C15245089_6.jpg a niektóre silniki nie tak jak tu http://photos03.otomoto.pl/photos/original...14409034_10.jpg od czego to zależy? i z czym to jest związane? I chciałem jeszcze dopytać czy zwracać jakąś szczególną uwagę na te karty startowe? To zależy od wersji wyposażeniowej. Ten benzyniak to golas i dlatego nie ma tak zabudowanej obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a moim zdaniem ktoś nie zadał sobie trudu na zamontowanie plastików po dzwonie. Jeszcze nie widziałem tak ogolonej meganki pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Moja tak wygląda. I to z fabryki już wyjechała bez jakichkolwiek osłon plastikowych na silniku. Egzemplarz poliftowy wprawdzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ok. jutro chyba jade coś oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 a moim zdaniem ktoś nie zadał sobie trudu na zamontowanie plastików po dzwonie. Jeszcze nie widziałem tak ogolonej meganki pod maską W każdym salonie taka można obejrzeć. Np. wersja business line z 2007 roku nie ma tej całej zabudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 co sądzicie o tych autkach?? 1: http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-2...-C15693737.html 2: http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-126-C12131255.html 3: http://otomoto.pl/renault-megane-C15732727.html co myślcie? jak sie wam podobają i czy widzicie jakieś rażące rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ad.2. Za sam sposób zrobienia zdjęć bym tego nie oglądał. Na żadnym zdjęciu nie widać auta w całości. Brak wygłuszenia na silniku, szpara pod przednią lampą i zderzakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 moim zdaniem ta 1 jest najciekawsza ( i taka jak moja - tylko ja mam zmieniarkę jeszcze :) ) Ta druga to jakieś dno. Ja mam wrażenie, że to od handlarzyny, który coś ściągnął i sam nie bardzo wie co ( wnioskuje po takim lamerskim opisie auta). Do tego te zdjęcia - porażka. Co do 3 - droższa od 1, z komisu ( czyli jest mniej warta - komis też musi zarobić z 1500zł) no i gorzej wyposażona od 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Popieram, kolegów ad.2 - źle spasowane drzwi kierowcy+ tylne + tylne prawe, opis auta pozostawię bez komentarza :roll: Slowik8609, to jedynka jest droższa( komisowa) o ile się linki nie poprzestawiały ;-) . Ja bym oglądnął nr 3, tę z Tarnowa. pamel, szkoda, że nie chcesz wydać więcej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 masz rację. Pozajączkowało mi się. Źle się karty otworzyły w przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 trójka jest importu, nie ma nic o tym czy jest opłacona i ma przetłumaczone papiery. Jeśłi nie trzeba doliczyc koszty. Auto nie ma tablic, chyba, że zdjęte do zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Co do nr 3 to wydaje się najlepsza, dwa sobie odpuść. Co do nr 3, to co ona ma taką dziwną ramkę na tablice z przodu. Jakaś taka krótka ta ramka, jakby max. 2/3 długości tablicy. Gdzieś robią takie "krótkie" tablice z przodu_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja bym sie tak nie podpalał tą z Tarnowa. Zobaczcie na nakładki na pedałach ... są styrane jak cholera. Poza tym drzwi kierowcy wyglądają na opadnietę (albo jakaś przygoda tam była). Nie widać fotela kierowcy i kierownicy z lewej strony (tam gdzie się najbardziej wyciera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugoman Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ad.3 Takie małe tablice sa w belgii - zagłębiu polskich speców od picowania. Z zewnątrz nie wyglada źle, są naklejki dealera na przednich nadkolach i z tyłu, po dzwonie raczej nikt by ich nie uzupełniał. Niepokoją nieoryginalne dywaniki, ale za to uchwyty na drzwiach wewnątrz wyglądają jak nowe. Trzeba by obejrzeć na żywo - choć za tą cenę jestem przekonany że auto jest do opłat. Acha i pedał gazu starty do metalu gołego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi