hymmen Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Kup SNR a CORTERCO sobie daruj. Rozwarstwiają się szybko i jest dużo reklamacji. Przerabiałem temat jakiś czas temu. Kupiłem oryginał, ale używkę w dobrym stanie i jest lala. Nie wiem, jak teraz ale w drugiej połowie zeszłego roku koła firmy CORTECO były wycofywane ze sklepów i hurtowni i nie były dostępne. Edytowane 19 Lutego 2012 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 co do sklepów to jest tak - każdy sklep Ci będzie proponował towar na ktory ma wyższą marżę. Proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellubr Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Panowie stary temat ale mnie to czeka chyba. Wczoraj zauważyłem podczas wymiany klocków ze to koło jak złapie to ma luz około 3mm w prawo i lewo. jak wymieniałem rozrząd to nie wiem czy tak ma być ale to koło skłądało się z dwóch części czy ono wtedy było już żużyte? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 3 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam, co prawda nie posiadam diesla tylko benzynę ale też to przerabiałem. Podczas wymiany pompy wody mechanik stwierdził że należy wymienić koło pasowe. Oczywiście w sklepie mieli tylko Corteco , koło zamontowane i po przebiegu ok 3 tysięcy koło nie pracuje w linii. Jeżeli spojrzeć na nie podczas pracy silnika to widać jak bije na boki. Stanowczo odradzam Corteco,no chyba że ja trafiłem na wadliwy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 U mnie koło Corteco padło na drugi dzień po wyjeździe z warsztatu. Złom jakich mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellubr Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 u mnie po wymianie na snr zaczęło coś pukać czy to może być wina koła? jeszcze jedno pytanie czy w silniku 1.9 dci 120km jest jakiś klin żeby to koło osadzić bo ja nic nie widziałem . na starym kole miejsce było na klin ale klina brak a na nowym juz miejsca na klin nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwniczne Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Mamy jakieś świeże informacje? Trochę czasu minęło, jestem ciekaw czy są nowe opinie o kołach, ponieważ przymierzam się do zakpupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi