Feliks Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mam problem z obsługa radia. Przy wysiadaniu (otwarcie drzwi) wyłącza się. Jest to irytujące zwłaszcza dla pasażera ,który w aucie pozostaje i chce słuchać muzyki. Trzeba je włączać ręcznie. Czy da się to jakoś zmienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 chyba się nie da. Mnie też to denerwuje, no ale cóż trzeba to jakoś przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 To jak chcesz aby się nie wyłączało to zostawiaj kartę w aucie. A tak na marginesie to i tak po 20 minutach od ręcznego włączenia radio się samo wyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 tyle że Feliks ma HF więc trochę się to mija z celem - trzeba się do tego poprostu przyzwyczaic (w MII miałem tak że po kwadransie slychac bylo podwójne piknięcie - wystarczyło wtedy np zgłośnić/sciszyć i radio grało kolejny kwadrans, wyłączało się jeśli nie było żadnej reakcji) Mnie bardziej wkurza fakt że jak wsiadam do samochodu to nie mogę otworzyć żadnej szyby dopóki nie odpalę silnika lub nie włoże karty do czytnika :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampir Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Czesc, mam pytanie z innej beczki.... czy ktos wie w jaki sposob moge wyjac radio z Megane III 2009 r. ??? Nie mam pojecia jak sie za to zabrac. Prosze o pomoc jesli ktos wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkos Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W M III jeszcze tego nie testowałem, ale w moim poprzednim M II nie musiałem uruchamiać silnika żeby otworzyć szyby, wystarczyło nacisnąć START bez karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 fakt - tak bylo tez w mojej mII ale w III juz niestety nia a człowiek przyzwyczaja się do dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkos Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W III wystarczy wsunąć kartę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale po wsunięciu karty przygotuje się rozrusznik do odpalenia auta i będzie się świeciła kontrolka check engine :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W III wystarczy wsunąć kartę :) ja się znowu powtórzę że przy HF to się troche mija z celem, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 w MIII z HF "wystarczy" nacisnąć START bez wciskania sprzęgła lub hamulca - wtedy zaczyna działac elektronika w aucie :) pod warunkiem ze karta jest wewnątrz auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 cytat nie dotyczy to szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 masz racje - dzisiaj sprawdziłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi