pizza Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Najbogatsza wersja powina nazywać się Privilage i rozpoznasz ją po: -półskórzanej tapicerce (boki i tyły foteli, boczki drzwi, podłokietniki na schowku środkowym) -jasnej skórzanej kierownicy i gałce zmiany biegów -jasnym dywanikom podłogowym -elektrycznie składanym lusterkom -fotelu pasażera z regulacją wysokości -gniazdom elektrycznym pod środkowym fotelem II rzędu -ESP -aluminiowe felgi 16" (sprawdź opis Cichociemnego-chodzi o taki wzór) -pewnie jeszcze kilka rzeczy Jako opcje występowały: -czujniki parkowania z tyłu i czasem z przodu -ksenony -cała skórzana tapicerka (wtedy mogły być podgrzewane fotele) -szklany dach -felgi aluminiowe 17" -nawigacja -radio CD+MP3 ze zmieniarką Silniki niedostępne w tej wersji: 1,5dci 85KM, 1,4 16V, 1,6 16V LPG (była wersja z fabryczną instalacją gazową ale tylko jako Authentique) Tyle co pamiętam, musiałbym w domu zajrzeć w folder (jeszcze mam taki z momentu zakupu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 w czasie SCII PhII nie było już takich silników 1,5 85 KM. wyposażenie tak naprawdę było mocno zróżnicowane, co widać po pojazdach sprowadzanych. nazwa wyposażenia to chyba tylko w specyfkacji jest do znalezienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W momencie jak kupowalem swojego w 2007 to oferowano mi S II ph II z silnikiem 1.5dci 85KM w kompletacji Authentique. Mowie o oferowanych w polskich salonach. Sorry za brak polskich znakow-pisze z telefonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 rozumiem :) u nas wszystko mozliwe i za to co na zachodzie jest standardem u nas się sporo dopłaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Niekoniecznie-w samochodach w kompletacji Expression sprowadzanych wyprodukowanych po 2007r. stykałem się kilkakkrotnie z kierownicą bez obszycia skórą (nawet w polskim folderze jest zdjęcie takiego wnętrza) a w opisie i stanie faktycznym była skórzana kierownica. Mam wrażenie ze samochody oferowane u nas miewały bardziej "przewidywalne" wyposażenie niż odpowiedniki z innych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Mam katalog Scenica II ph. I. Trochę sfatygowany, ale wrzucam skany co jest dodatkowo w wersji previlage oraz ogólną tabelę wyposażenia. EDIT. Teraz zauważyłem, że na katalogowej fotce na wyświetlaczu świeci się SERVICE heheh ale zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 sprawdźcie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Optima, możesz zeskanować resztę tego katalogu i go tutaj wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jakoś w tej wersji (privilage) nie spotkałem dotąd sterowania na schowku wewnętrznym. może źle patrzyłem :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak zjadę chwilę w robocie - to go zeskanuję do PDF'a. Ten katalog pobrałem w ASO renault pod koniec 2007r i tak sobie go mam. Już trochę archiwalny chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Może archiwalny, ale obecnie w ASO nie mają już tych katalogów do Sceników II tylko do "trójek"... ->> Mam już zeskanowany katalog oraz instrukcję w dobrej wersji do tego auta na swoim chomiku. Zapraszam. Podziękowania dla Kolegi Pizza za udostępnione materiały. Odsyłam w poniedziałek (29-go). Sorry za opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi