joami Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jaki sprawdzony program oraz jakim interfejsem zdignozuję mojego Scenica I ph II, 2001 rok silnik 1,9dci? Lub w ostateczności poszukuję w Gorzowie Wielkopolskim lub województwie lubuskim warsztat (za ASO dziękuję) w którym dokonam diagnozy komputerowej w/w samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 do renówek stosuje się CLIPa. inne interfejsy mogą przekłamywać, a nawet mieszać w sofcie komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joami Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 CLIP- niestety to jest 1/2 wartości samochodu który chciała bym diagnozować. Szukam jakiegoś sprzętu co stosuja posiadacze tego typu Scenica. Na portalu aulcyjnym A... jest tego troszkę, (w/g sprzedawców prawie każdy pasuje) -jednak szukam sprawdzonego w przystepnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 nie prawda na aukcjach jest dużo wprowadzających w błąd nawet na niektórych zamieszczają zdjęcia z mojego tłumaczenia ddt2000 bez mojej wiedzy. Ogólnie clip daje rade ze wszystkimi renówkami a co do ddt2000 to musisz poeksperymentować sam kabel do niego vag kkl na chipie ftdi kosztuje okolo 40zł co do elm327 to daje rade w dieslu po 2004 roku ale tylko silnik [ Dodano: 2010-11-08, 18:33 ] zapytaj obywatela meganecoupe02 on jak dobrze kojarzę bawił się z dci i ddt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 zapytaj obywatela meganecoupe02 hehe, właśnie zacząłem ten temat czytać Tutaj trochę opisałem: http://megane.com.pl/scenic-i-phii-kabel-v...ode-vt25460.htm Od tamtej pory wiele się nie zmieniło (nie naumiałem się francuskiego technicznego). Jeśli chodzi o podgląd parametrów silnika to coś można podejrzeć, nawet sporo cyferek pokazuje, które mi wiele nie mówią. Gdyby to było chociaż English to bym więcej zdziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Szukam jakiegoś sprzętu co stosuja posiadacze tego typu Scenica. posiadacze sceników stosują CLIPa. nie zdziw się, jak inne interfejsy namieszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nindustrialny Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem zoltodziobem w kwestii samochodow. Ale wczoraj znajomy powiedzial ze moge samemu podpiac laptopa pod swoj samochod. Krotkie pytanie. Pozniej moderatorzy moga skasowac temat. Jakie oprogramowanie do w/w auta? Renault Scenic 1.9 dCi. Diesel. 2001. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi