klarabuch Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ... spróbuj poprzestawiać miejsce gdzie trafia płyn ze spryskiwacza :) Nie radzę ! Męka ja już to przeszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mnie się udało jakoś metodą prób i błędów ustawić odpowiednio strumień spryskiwacza :-P bo nie zadowolony byłem z fabrycznego ustawienia :roll: ale ile płynu przy tym zużyłem :shock: Teraz nie ruszam tego ustrojstwa co by się nie wkurzać :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak to przestawiliście? Igłą? czyms innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 tak igłą to zrobiłem :) teraz mam tak ze płyn trafia w górne okolice pracy wycieraczek niestety nie da się wyregulować dokładnie i na postoju chlapie trochę na dach ale za to podczas jazdy pęd powietrza nie spycha płynu na podszybie i płyn zawsze trafia na szybę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Też w takim razie popróbuje to zmienić. Tak czy inaczej najchetniej bym wymienił całe dysze, żeby dawały mgiełke. Wtedy to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klarabuch Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Igłą ale długą z 6-8 cm, a najlepiej 10 cm. Płynu zmarnowałam dużo, gorzej z wdychania tego oparu :evil: Cała operacja zajęła mi z 3 godziny na mrozie... Chyba jest taka zależność: Czym dłuższa igła, szpilka lub drut tym większa dokładność i precyzja ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi