mrarek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tylny prawy fotel (oparcie) porwane mógłbyś pokazać w którym miejscu?? IMHO auto w porządku. wizualnie oczywiście ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 No może faktycznie zbyt grubo napisałem, że porwane, ale coś tam jest, jakaś dziurka i ewidentnie ślad przeciągnięcia. Nawet oglądając inne zdjęcia na których jest ten fotel, coś tam jest. Jeśli się mylę, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ale poka na focie. bo ja widzę tylko kroplę wody na oparciu i więcej nic. a chciałem sobie takie fotele fundnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 ewidentnie dziura + przerysowanie tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak to zdjęcia "czarodzieja" widziałem go kilka razy, bo robił zdjęcia w mojej okolicy. Srebrny kangoo to jego samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 makuli, mamy w Płocku specjalistę znanego w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wolałbym, bardziej pozytywne rzeczy mówiące o naszym mieście. Ale nie tylko u nas picują auta. Po prostu życie jest "pełne zasadzek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Koledzy, bardzo dziękuję za jak zwykle wnikliwą analizę. Odpuściłem go sobie, za ładny jest Na fotkach oczywiście. Ja szukam dalej, laleczki w automacie. Jak byście słyszeli że ktoś coś i w dobrych pieniądzach będę wdzięczny za cynk ! Z pozdrowieniem Acidmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 W listopadzie przy poszukiwaniach dla siebie brałem pod uwagę toto: http://autohandel-potocki.otomoto.pl/renau...-C15732060.html Sprawdzony w serwisie, przebieg prawdziwy, w maju 2010 w systemie jest wpisany przegląd z wymianą rozrządu, oprócz tego brak większych zastrzeżeń ale: 1. Zapocona miska olejowa z przodu i od strony skrzyni biegów (na osłonie silnika plama średnicy ok. 5-7cm). 2. Rozbity lewy (chyba) halogen. 3. Zabrudzona podsufitka z tyłu u góry (jakby ktoś wpychał na siłę opony). 4. Otarte prwe drzwi (przednie i tylne). Pokrywa bagażnika lakierowana z prawej strony (brak emblematu Renault). 5. Nieoryginalne felgi, opony z 2004r. 6. Wersja Expression beze ESP i skórzanej kierownicy. Ogólnie niegłupi, widzę że już opuścili cenę. Jakbyś był zainteresowany więcej daj znać to podeślę CI to co mam po przeglądzie w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Jest rzeczywiście niegłupi W ogłoszeniu ESP istnieje, a jednak go nie ma Troszkę szkoda. Ale plastikowa kierownica, za to powinni karać bez pytania. Czasem jeżdżę służbowym Furdem i po przejechaniu kilku kilometrów daje się we znaki taka kierownica. Myślicie że można ją zmienić takim kosztem lub obszyć? Dzięki i Pozdrawiam Acidmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Pewnie że da się zmienić na używkę w dobrym stanie za ok. 200 zł. Ja obszywałem swoją pod Częstochową za 100 zł, wyszło całkiem całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Można obszyć są firmy co to robią nawet bez demontażu, ale cena wtedy może byc trochę wyższa. Co do plastikowej kierownicy to jest jedna kwestia: w SIIphII Expression powinna być (sam w swoim mam taką), ale w folderze mimo opisu że jest to na zdjęciu jej nie ma więc słowo pisane różnie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witajcie ponownie, W Wiśle trochę wody upłynęło a ja nadal nie mam nowego samochodu Co myślicie o tym ogłoszeniu? http://otomoto.pl/show?id=C18388663 Popatrzcie swoim krytycznym okiem co i jak. Dzięki z góry Pozdrawiam Acidmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 po raz pierwszy widzę opis zgadzający się z rzeczywistością ma podgrzewanie foteli, nie ma EBS :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Znaczy co? Myślicie że warto? Pozdrawiam Acidmk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi