trabisp Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam wszystkich na forum jestem nowym posiadaczem megane III grandtour 1.5 dci 105 KM Mam do was pytanie ostatnie dni byly dosc mrozne i wiadomo wchodze do auta i wciskam start auto zapala ale jakby na jeden albo 2 cylindry i za chwile gasnie za nastepnym przyscisnieciem juz zapala normalnie mam pytanie poniewaz autko ma 10 tys i wiadomo jest na gwarancji , czy mam jechac z tym do serwisu czy to jest normalne dla tych silników ze nie chce zapalic za 1 wcisnieciem wydaje mi sie ze jak na nowe auto to powinien zapalic za pierwszym razem dodam ze taknuje paliwo statoil gold bardzo prosze o rade dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jedź do ASO, powinien zapalać normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mi auto po tygodniu stania 3-10 grudnia odpalilo od wciśnięcia guziczka i śmiga cały czas bez problemu. także coś jest nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 trabisp, mam ten sam samochód i silnik i nic takiego nie mam miejsca. zapala na dotyk nawet przy dużych mrozach. Oczywiście może to być też wina paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi