MarioIII Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zbieram informacje o niedoróbkach i brakach megane coupe, które serwis usuwał nieodpłatnie robiąc akcje wzywania klientów, jako że kończy mi sie gwarancja w lutym więc mam ostatnią szansę na ewentualne usuwanie niedoróbek, ja brałem udział tylko w dwóch akcjach i to "cichych" przy okazji wizyt w serwisie dotyczyły one oprogramowania, czy mieliście jakieś inne ?? Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobry wątek mi też kończy się gwarancja w lutym i będę musiał pomyśleć o co pomęczyć serwis:P Miałem sprawdzane w ramach akcji (ale nigdy nie byłem wezwany sprawdzali zawsze jak byłem u nich przy okazji): -oprogramowanie nowe wgrywali; -sprawdzali jakieś osłony kolumn resorujących (wszystko było ok); -mój egzemplarz nie był w partii samochodów w których padały dmuchawy; -oraz nie był w partii wadliwych hamulców; - na gwarancji wymieniałem mieszki od skrzyni biegów i hamulca ręcznego (sprawdź czy nie popękały) pozdrawiam prawie 2 letniego użytkownika megi III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 dzięki za info, również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 U mnie gwarancje pożegnałem wczoraj 31 grudnia 2010. Miałem wymieniane tak jak kolega wyżej mieszki od drążka skrzyni biegów i od hamulca ręcznego i od raz sprawdzili mi sprężyny od przednich amortyzatorów czy nie ocierają o nadkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi