rakus145 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam. Po przeszukaniu forum nie znalazłem podobnego problemu więc piszę. Mam problem z tylnym lewym siedzeniem gdyż pilnie potrzebuję go klapnąć lecz od dłuższego czasu nie działa mechanizm. Po prostu rączka jest luźna i nie da się odblokować fotela. I me pytanie brzmi jak się dostać do tego mechanizmu? Jak można rozebrać te siedzenie żeby je w jakiś inny sposób klapnąć? Dziękuję i pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Spróbuj z przodu odblokować rączką i pchnij fotel do tyłu, wówczas ta klapka co lużno lata trafi na swoje miejsce i odblokujesz fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udało się ! A stało się to tak: Zacząłem mocno szarpać fotelem i cała rączka zaczęła wychodzić. No to ja ją rozebrałem a następnie ją wyciągnąłem. Ręką zwolniłem blokadę Ale dzięki aniewa za podsunięcie pomysłu ;-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi