marek orkisz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 W moim renault megane 3 grandtour - nawiew tyłu bardzo kiepski. Ledwo wyczuwalny przy maxmalnym ustawieniu nawiewu na pasażerów. Z przodu czapki zwiewa a z tyłu ledwie wieje. Czy ktoś ma podobne problemy. Czy to problem tego samochodu, czy po prostu nawiew z tyłu + automatyczny hamulec- to tylko chwyt reklamowy. Hamulec faktycznie rewelacja, ale nawiewem jestem rozczarowany/ znaczy jego brakiem/. Zimą nie grzeje , a latem .... jeszcze nie wiem bo mam samochod 3 tygodnie, ale po co nawiew który nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 działa tylko bardzo słabo - nawet w instrukcji bylo chyba napisane że z tyłu powietrze zaczyna się ruszać dopiero przy najwyższych obrotach wiatraka - ja przykręcam sobie kratki z przodu na 1/2 tymi pokrętłami które znajduja się bezpośrednio przy nich i wtedy z tyłu jest jako tako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomic Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, mam taką samą sytuację - nawiew na tył jest symboliczny przy niskich obrotach dmuchawy. Ustawienie większej mocy powoduje nadmuchu powoduje zwiększenie siły nadmuchu. Nie ma się co oszukiwać czapki z głowy nie zerwie. Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi