Aveo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 http://www.google.pl/search?q=Faire+vidang...lient=firefox-a Szukaj a znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No niestety kolego francuskiego nie umiem... a na polskich stronach jest tylko pytanie odnośnie tego - ŻADNEJ odpowiedzi! A jeśli wiesz to może powiesz?? P.S. Pierwsze co zrobiłem to użyłem wyszukiwarki na forum a następnie google... niestety bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 http://translate.google.pl/translate?hl=pl...lla:pl:official Nie da sie skorzystać z translate google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ciekawe co miało oznaczać "szybko do drenażu"... :) Ale dzięki za pełne tłumaczenie - przynajmniej wiem o co chodzi :] Szczerze to nie wiedziałem że można przetłumaczyć całą stronę bez kopiowania jej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No niestety ja też nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Piter_EK, jak na mój gust, to: " szybko wymień olej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maudeth Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam. Przyszły mrozy i już moja meganka ma jakieś kaprysy. Komputer na wyświetlaczu pokazuje mi dwa blędy. Na internecie próbowalem to przetłumaczyć ale nic z tego nie rozumiem. Tym bardziej że komunikaty mam w języku włoskim. A tymi komunikatami są: - Alimentazione Controllare - Anomaliafunzio Ni Volante i świeci serwis. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 - Alimentazione Controllare http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10068...one+controllare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maudeth Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzięki za pomoc. To by wszystko wyjaśniało. Tylko ten drugi komunikat mnie niepokoji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafja Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Uruchomiłem dzisiaj tryb testowy i otrzymałem następujące dwa komunikaty: PANNE CAPTEUR TEMP EAU PANNE CAPTEUR HUILE Czujnik temperatury wody?? Czujnik oleju?? Poziom oleju jest OK Dodam, że dziś rano jak jechałem do pracy zapaliły się kontrolki SERVICE i Lampka układu oczyszczania spalin, dlatego uruchomiłem tryb testu. Poza tym samochód w czasie jazdy zachowuje się normalnie. Czy taka sytuacja może być spowodowana złą jakościa gazu?? EDIT Te komunikaty trybu testowego można między bajki wsadzić. Po podłączeniu na komp wyszło na to, że to wtryskiwacze gazowe najprawdopodoibniej są winne. Jutro jade do gazownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art33 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Alimentazione Controllare, po polsku sprawdż układ zasilania , u mnie była jedna swieca żarowa łatwo sprawdzic bez komputerów .przewód do + akul ,i zdjac przewody zasilania i dotknac świecy jak zaiskrzy to dobra 5 min spr .po wymianie komunikat gasnie owszem to był tylko jeden obiaw z tego typu może być wtryskiwacz ,pompa wtryskowa opisuje ten optymistyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaczanow Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam serdecznie jestem nowy na tym forum i mam pytanko.Jestem użytkownikiem reno meganII 1.5 dci 2004 kombi.Po zmianie opon na zimowe po jakiś czterech dniach ukazał mi się komunikat że mam zamało powietrza w kole, więc udałem się do wulkanizatora aby to sprawdzić,wulkanizator dmuchnął troszeczkę powietrza i wszystko było w porządku ale po tygodniu pokazał się komunikat że opona jest przebita więc udałem się znów do wulkanizatora po zdjęciu koła i sprawdzeniu okazało się że jest wszystko w porządku a komunikat jak był tak i dalej jest.Mam pytanie czy można usunąć ten komunikat.Z góry dziękuje za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Poczytaj na forum o czujnikach jakie są w kołach. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Post Pitera w wolnym tłumaczeniu to ,,zrób wymianę najszybciej ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Proszę o pomoc w renault megane grant tour avantage 1,9 dci wyświetlił się komunikat "partikelfilter saubern" co robić i skąd pobrać tłumaczenie z niemieckiego na Polski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi